aangekomen op Aruba om 18.40 lokale tijd - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Kevin Bouwman - WaarBenJij.nu aangekomen op Aruba om 18.40 lokale tijd - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Kevin Bouwman - WaarBenJij.nu

aangekomen op Aruba om 18.40 lokale tijd

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kevin

07 Juni 2008 | Aruba, Oranjestad

Hier ff een berichtje uit het warme Aruba. om 12.40 nl tijd zijn we opgestegen. de reis duurde wel lang en we vlogen met Martinair. het landen was niet echt fijn, mijn oren klapten vaak dicht. bij aankomst was het wat bewolkt. maar wel broeierig. zijn daarna naar punto di oro gegaan, dat is ons appartementen complex. daar wachte ons pizza en bier op. tegen een uurtje of 22.00 lokale tijd ging ik naar bed toe, was erg moe.ik probeer zoveel mogelijk mijn forum bij te houden.pasa un bon dia.liefs van kevin

• 07 Juni 2008 - 11:59

Pa, Ma En Wesley:

Fijn dat je goed bent overgekomen en dat je veel plezier zult beleven daaro.
    Hou ons goed op de hoogte Groetjes Pa Ma en Wes

• 07 Juni 2008 - 12:50

Danielle & Co:

Hey jongen.

fijn dat de reis verder goed is verlopen.
    en dan ook nog als ontvangst bier en pizza!!
    beter kon je het niet krijgen.
    heel veel plezier daar en we zullen vaak op deze site kijken!!!

love you
    daantje en Co

Kevin

Op 6 juni 2008 vertrek ik voor een half jaar naar Aruba. Dit gaat uit van de opleiding die ik op dit moment aan het volgen ben' Beveiliging Coordinator'. Op dit eiland gaan we volledig meedraaien met beveiligingsbedrijf VCB. Denk aan grote luxe Cassino's en Hotels, waar we dan de beveiliging op ons nemen. dan weet je wel genoeg. Ik ga erheen om daar veel te leren, maar ook om er de tijd van mijn leven te beleven. Ik zou het leuk vinden om ook eens een berichtje van jullie kant op deze weblog te mogen ontvangen. PASA UN BON DIA ( dat is papiaments voor " Fijne dag toe gewenst" ) Heel veel groeten vanuit het 'WARME EILAND ARUBA. Kevin.

Actief sinds 19 Mei 2008