werken - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Kevin Bouwman - WaarBenJij.nu werken - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Kevin Bouwman - WaarBenJij.nu

werken

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kevin

09 Juni 2008 | Aruba, Oranjestad

hiero weer ff een berichtje uit het mooie aruba. het is hier nu 19.25, dat is 01.33 nl tijd. 9 juni moeten we aan de slag. ik ben meteen voor een maand coordinator van dienst. dit houd in dat ik de mensen moet gaan aansturen. er komt ook een stukje planning bij kijken. vandaag 8 juni zijn we even langs de hotels gegaan, die zijn aangesloten bij VCB. de omgeving hier is prachtig, mooie palmbomen, witte stranden en een helder blauwe zee. ik heb al wat foto's gemaakt, en die zijn erg mooi geworden. als jullie ze zien, worden jullie echt wel jaloers. we hebben een zwembad in onze achtertuin.

nou ik ga er weer een eind aan breien. heel veel groetjes hier vanuit aruba

• 09 Juni 2008 - 12:25

Ans En Hans:

Hoi pipelepoi!!
    En dat noemt hij werken! Fijn dat de reis goed verlopen is en we wensen je heeel veel 'werk'plezier. Geniet ervan Dikke kus ome hans en tante ans

• 09 Juni 2008 - 12:55

Vaassen:

Nou dat ziet er zeker goed uit ben benieuwd hoe je het werk bevalt laat het weten.Heel veel plezier. LIEFS ALLEN.

Kevin

Op 6 juni 2008 vertrek ik voor een half jaar naar Aruba. Dit gaat uit van de opleiding die ik op dit moment aan het volgen ben' Beveiliging Coordinator'. Op dit eiland gaan we volledig meedraaien met beveiligingsbedrijf VCB. Denk aan grote luxe Cassino's en Hotels, waar we dan de beveiliging op ons nemen. dan weet je wel genoeg. Ik ga erheen om daar veel te leren, maar ook om er de tijd van mijn leven te beleven. Ik zou het leuk vinden om ook eens een berichtje van jullie kant op deze weblog te mogen ontvangen. PASA UN BON DIA ( dat is papiaments voor " Fijne dag toe gewenst" ) Heel veel groeten vanuit het 'WARME EILAND ARUBA. Kevin.

Actief sinds 19 Mei 2008