Beroemdheid arriveert op Aruba
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kevin
20 Juni 2008 | Aruba, Oranjestad
zo nog 5 nachten werken, en dan weer een dagje vrij. mooi op woensdag, want dan is het ladysnight, mooi zuipen en achter de vrouwtjes aan hahaha. heb er nu al zin in.
23 Juni 2008 - 18:04
Fam Schut:
heey daar
gaat het allemaal nog na je zin?
al meer beroemdheden gespot??
spreek je snel weer groetjes uit apeldoorn!! -
23 Juni 2008 - 18:10
Kevin :
Van wat ik hoorde waren Madonna, Beyonce en Jay-Z, Justin Timberlake, en nog een paar andere.
maar ik heb het hier naar mijn zin. alles gaat goed, bedankt voor je berichtje FAM. Schut
23 Juni 2008 - 18:42
Regina Kaandorp:
eindelijk kwam ik er dan aan toe om je mail eens te bekijken.fijn dat je het er zo naar je zin hebt.ik ben echt wel jaloers op die mooie zee en witte stranden.wat goed dat je als suppervaiser aan het werk bent. ik weet zeker,dat je dat goed kunt.ik ben hartstikke trots op je.geweldig.je kunt het.denk nog maar eens aan die spreuk op je pen, en waar we het over gehad hebben ,voor je vertrek.concentreer je daar maar op,dan gaat het je zeker lukken.toi,toi.hier is verder alles goed.niets schokkends.ik hoor wel weer.groetjes en liefs tante ria. -
24 Juni 2008 - 20:25
Laura Weultjes:
Hoi Kevin
Zo te zien heb je het prima naar je zin op Aruba.Is het leuk werken daar en leer je er ook wat van.Aan de foto's te zien is het daar machtig mooi.Vandaag van je moeder dit mail bericht gehad dus gelijk even wat schrijven. We wensen jou daar nog heel veel werk plezier en we kijken vast vaker naar deze site.
Groetjes van Fam A Weultjes -
02 Juli 2008 - 19:08
Dennis Monique En Lu:
Hoi hoi Kevin
fijn dat je het naar je zin hebt. Geniet ervan voor je het weet is het voorbij
Groetjes Dennis monique en Luka(vandaag alweer precies 8 maanden)