supervisor - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Kevin Bouwman - WaarBenJij.nu supervisor - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Kevin Bouwman - WaarBenJij.nu

supervisor

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kevin

13 Juni 2008 | Aruba, Oranjestad

Hallo allemaal daar in NL.

Ik heb ff een nieuwtje.
Ik ben sinds gisteren supervisor in 5 sterren hotel Occidental.
Heb gisteren mijn eerste werkdag daar gehad, en het bevalt me prima. het houd in, dat ik leiding geen aan alle beveiligers van het hotel. We zijn op dit moment met 2 supervisors, en diegen die het het beste doet, die mag op het hotel blijven. Het is een zeer luxe hotel, dat meteen grenst aan de zee. ook heeft het een grote zwembad in de tuin. en je kan gebruik maken van allerlei luxe.

Maar ik brei er weer een eind aan.

Heel veel liefs Kevin

• 13 Juni 2008 - 22:53

Rutger & Co:

Hey kerel,

Doe je goed jongen, supervisor van een vet hotel!!! Heb eens even op i-net zitten kijken waar je werkt. Heb je mooi voor elkaar. Ben apetrots op je gozer!!! Hoe gaat het verder daar?? Vermaak je je een beetje?? Leuke apartementgenoten?? Hier met ons is alles goed, verandert hier weinig hoor.... Weer 'ns minder weer, 16 graden hier. Heb je Nederland-Frankrijk nog gezien?? Was een spannende wedstrijd, met een mooie uitslag 4-1, dus we zijn door naar de kwartfinale!!

Het ga je goed daar en geniet er lekker van!!! Ps. wilde verhalen kun je mailen naar mijn hotmailadres hè!! Hahahaha....

Ciao Rutger (en de rest natuurlijk!!!)

• 14 Juni 2008 - 08:38

Pa, Ma En Wes:

Hey tof man!
    Doe goed je best daar en zorg dat JIJ degene bent die daar mag blijven als supervisor!
    We zijn trots op je dat het zo goed gaat.

Veel Werkplezier!

Veel liefs Pa, Ma en Wes

• 14 Juni 2008 - 16:47

Marian:

Hev kerel
    wat ziet het er allemaal tof uit daar.
    Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat en je het naar de zin hebt, zo gauw ik de loterij win komen je moeder en ik je daar opzoeken. Groetjes en succes.

Kevin

Op 6 juni 2008 vertrek ik voor een half jaar naar Aruba. Dit gaat uit van de opleiding die ik op dit moment aan het volgen ben' Beveiliging Coordinator'. Op dit eiland gaan we volledig meedraaien met beveiligingsbedrijf VCB. Denk aan grote luxe Cassino's en Hotels, waar we dan de beveiliging op ons nemen. dan weet je wel genoeg. Ik ga erheen om daar veel te leren, maar ook om er de tijd van mijn leven te beleven. Ik zou het leuk vinden om ook eens een berichtje van jullie kant op deze weblog te mogen ontvangen. PASA UN BON DIA ( dat is papiaments voor " Fijne dag toe gewenst" ) Heel veel groeten vanuit het 'WARME EILAND ARUBA. Kevin.

Actief sinds 19 Mei 2008