noordkust - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Kevin Bouwman - WaarBenJij.nu noordkust - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Kevin Bouwman - WaarBenJij.nu

noordkust

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kevin

15 Juni 2008 | Aruba, Oranjestad

Zo 14 juni om 18.40: weer ff een bericht vanuit het zo zonige Aruba. Ben vandaar met onze mentor en 3 anderen naar de noordkust van aruba geweest. was er erg mooi, veel grote rotspartijen waarop je lekker op kon klimmen. Ook zijn we lekker wezen toeren en naar de beroemde California Lighthouse geweest, dat is de vuurtoren die in het puntje van Aruba staat. De zee was er erg ruw, waardoor je mooie golven op de rotsen ziet kletteren.

ik heb trouwens ook hyves nu.
kevin-aruba87
daar staan vanaf nu ook foto's op die je kunt bekijken

ik ga er weer vandoor.

veel groetjes vanuit het mooi Aruba

• 15 Juni 2008 - 09:19

Huis:

hey kevin.
    Gaaf man heb je ook nog mooie fotos gemaakt en vond je het niet eng op die rotsen zo zie je wel weer wat moois van het eiland het. nou geniet er nog van en tot weder horen. Gr PA EN MA.

• 15 Juni 2008 - 19:37

Mayo:

heeey kevin, al een beetje gewent aan het warme weer?
    hou je mijn vriendje goed in de gaten zodat we nog bij elkaar zijn als jullie terug komen?

veel plezier man en werkse, zal wel moeilijk te doen zijn nu in het begin met dat warme weer. hier is weer slecht.. regen, je kent het wel, het echte nederland weer..

• 17 Juni 2008 - 11:40

Chantal:

heej kevin
    hoe bevalt het daar??
    beetje naar je zin?leuke site hoor!!

groetjes Chantal

• 18 Juni 2008 - 12:30

Aileen Bosgoed:

He Kevin!

Ik vond je site, ik denk even kijken hoe het met Kevin is.

Zo te lezen gaat het wel goed daar! leuk om te lezen.
    En al bruin geworden?? :P

Wordt ook vast wel een leerzame periode daar. Succes!

Groetjes!

p.s. zie dat je een hyves hebt aangemaakt, zal je even toevoegen.

Kevin

Op 6 juni 2008 vertrek ik voor een half jaar naar Aruba. Dit gaat uit van de opleiding die ik op dit moment aan het volgen ben' Beveiliging Coordinator'. Op dit eiland gaan we volledig meedraaien met beveiligingsbedrijf VCB. Denk aan grote luxe Cassino's en Hotels, waar we dan de beveiliging op ons nemen. dan weet je wel genoeg. Ik ga erheen om daar veel te leren, maar ook om er de tijd van mijn leven te beleven. Ik zou het leuk vinden om ook eens een berichtje van jullie kant op deze weblog te mogen ontvangen. PASA UN BON DIA ( dat is papiaments voor " Fijne dag toe gewenst" ) Heel veel groeten vanuit het 'WARME EILAND ARUBA. Kevin.

Actief sinds 19 Mei 2008